GIK

Alla inlägg under november 2007

Av Evelina - 5 november 2007 14:34

shit happens when you party naked.

Av Evelina - 3 november 2007 19:24

Här på sidan http://www.bluebox.se/gelaskins.asp hittar man snygga dekorklistermärken till din Laptop för lite mer än 200:-

Jag ska beställa en så fort jag vet att det passar min dator, men vilket motiv jag ska välja blir svårt. Jag tror jag tar fisken- Kintoto Blot


Supersnyggt!


Av Evelina - 3 november 2007 18:30

här hemma. Imorgon kommer the family hem efter att ha tillbringat 16 dagar i paradiset. Antar att de har tagit massor med pics så det ska bli kul att se. Princip pratat med dem varje dag i mobilen så jag har fått känslan att tiden har gått fort. Jag kommer nog alltid va mammsen- och pappsen kär. Så idag har det blivit en del städning, sjukt tråkigt men måste.


P och jag ska troligtvis åka till Ikea imorgon. Måste kompletera lite saker till lägenheten och det är bara för kul att handla inredningssaker så vi får se vad de har att erbjuda ;)

Av Evelina - 2 november 2007 19:38

Vill ha min lilla kisse nu. Bara sju veckor kvar, sen är hon bara min!

Av Evelina - 2 november 2007 14:44

Oooh äntligen är den min. Köpte mig en jättebra stegräknare idag, kostade mig 4 st hundralappar men det är den lätt värd. En stegräknare som man kan ha hängandes kring halsen, i väskan, i fickan m.m Så nu jädrans kastar jag min old- stegräknare och tar fram min nya. KANON!

Av Evelina - 2 november 2007 09:45

Yes nu är det äntligen fredag. Bara att kunna säga att det är fredag idag är helt underbart. Ändå ska jag inte göra nått speciellt. Ska göra i ordning mig nu ,sen åka till min lägenhet som jag inte har varit i på typ 2 veckor. Kanske borde vattna mina blommor? Om de inte nu redan har dött..

Sen ska jag luncha med Pernilla och lilla Lea. Och så har denna vecka bara försvunnit. Gud vad tiden går fort! Bäst att göra nått bra av det hela

Av Evelina - 1 november 2007 18:08

Halloween har rötter i den förkristna keltiska traditionen som sedan övertogs av de kristnade germanerna. Man firade sommarens slut och vinterns början och tog då hem boskapen från betesmarkerna. Man trodde att allehanda onda väsen var i farten denna natt och därför behövde skrämmas bort med eldar när det mörknade. Seden att göra "dödskallar" av urgröpta pumpor (ursprungligen kålrötter) och tända ljus i dem har sitt ursprung i dessa föreställningar. Enligt gammal irländsk tradition skulle också de döda denna natt återvända hem och behövde vägledas med ljus och eldar.


Hämtat ur wikipedia


Av Evelina - 1 november 2007 17:50

Lunchade med emma idag. Trevligt. Massa skvaller om både det ena och det andra! Sedan uträttade jag andra ärenden och egentligen borde jag städa här hemma. Men hur kul är det att städa huset med massa rum? Nej tack, jag ska städa dagen innan the family kommer hem och så ska jag sluta klaga att det är jobbigt att städa min lägenhet som endast är på 40 kvm. Det är ju ingenting mot det här. Suck! Ett litet besök hos farfar hann jag också med, han berättar alltid så roliga historier om vad han har gjort och fått varit med om. Idag pratade vi om när han var i Kina för 16 år sedan. Jaja när jag blir gammal då ska jag också ha sett det mesta utav världen!

Ovido - Quiz & Flashcards