GIK

Alla inlägg den 22 april 2007

Av Evelina - 22 april 2007 20:46

Timbaland feat Money - Fantasy


Av Evelina - 22 april 2007 15:46

Nu ska jag berätta en liten hemlighet för er. Jag som nästan aldrig har finnar, kanske 2 st/per år har ett hemligt knep för att inte få finnar eller rättare sagt en cremé som motverkar detta.

Den lilla rosa burken! Natural Skincare Tender Care från Oriflame. Är helt otrolig, när du känner att en finne är på väg eller du redan fått en eller till och med ett bett så smörjer man bara på den här, och vips så är den borta! Ett måste för er som inte får väck på era kära finnar, den funkar toppen på mig när jag håller på att få en finne eller när jag fått nått insektsbett. Jag tycker inte om Oriflames produkter, men den här går bara att älska, ett undantag helt enkelt.

Av Evelina - 22 april 2007 13:24

En hel månad måste jag vänta. M tycket att mitt motiv som tattoo skulle bli riktigt snyggt. Bra! För snart sitter den på ryggen och ont kommer det göra. Men vill man bli fin får man lida pin. Me like.

I fredags kväll lagade jag och jenny mat. Kycklingfilé med feta ost i med inlindad bacon runt, hemmagjord klyftpotatis och vitlöksås, mycket mumsigt! Och så har jag busat en hel del med p. Igår åt vi tre-rätters från sing thai också jättegott. Men det tog lite tid innan vi fick med oss rätt mat. Jag sa från början att vi absolut inte skulle ha nån jordnötsås eftersom jag är allergisk, jo men visst lik förbannat ligger grillspätten i den äckliga såsen. Illa kvickt fixa dom nytt, som tur var annars hade jag blivit arg.. P är snäll <3


Nu ska jag laga mat åt min pappsen och va gullig för han mår fortfarande väldigt dåligt efter olyckan, ändå ska han hålla på och jobba när han egentligen borde ta det lugnt ;/ min älskade pappa, tur att det gick så bra ändå. Kunde slutat riktigt illa.


Min tuffa pappsen

Ovido - Quiz & Flashcards