GIK

Alla inlägg under oktober 2007

Av Evelina - 22 oktober 2007 15:06

Jag var och tittade på en katt igår- Och jag behöver inte berätta hur söta kattungar är, de hade knappt öppnat ögonen än och det var så man smälte direkt. En lite tjej fick det bli som är vit och silvrig i pälsen. Mamman är en Maine Coon och pappan är okänd- I vilket fall som helst så är hon jättesöt och bara min! Får henne lagom till jullovet ;)


Av Evelina - 22 oktober 2007 10:33

Kom precis in efter en liten promenix med hubbe. Var ganska skönt ute, men tanken slog mig att jag faktikst vill ha snö snart eller på min födelsedag iaf. 20 år, blir jag då. Stor! Men jag vill att det ska bli kallt så jag kan få använda min nya vinterjacka som är jättemysig, halsduk och så min mössa. Jag vill ha snö!


Ska fixa i ordning mig nu, ska träffa Pernilla och luncha. Gud vad trevligt!

Av Evelina - 20 oktober 2007 19:43

Nu när jag redan nämt en grym låt kan jag passa på att nämna en till som ni måste lyssna på om ni inte redan gjort det -


Wyclef Jean feat. Akon, Lil wayne and Niia- Sweetest girl

Av Evelina - 20 oktober 2007 19:24

Akon- Sorry, blame it on me


If I can't apologize for being wrong
Then it’s just a shame on me
I’ll be the reason for your pain
And you can put the blame on me

Av Evelina - 19 oktober 2007 17:34

Fredagkväll, helt underbart. Att just fredagar är så efterlängtade är ju konstigt eller inte. Jag och voffsingen Hubert har roat oss med att läsa tidning, äta godis, gått promenix och myst i soffan. Så söt.


Nu ska det lagas Tacos, mums!


Av Evelina - 18 oktober 2007 17:56

När jag just precis skrev ordet mössa kom jag på hur min mormor aldrig sagt ordet mössa utan - Mysse

Evelina, gå genast och ta på dig din mysse ;) lite sött nog.

Kanske kan ni se en liten glimt av min nya rosa mössa iaf.


Nehep nu är det dags för mig att gå, ska ju på kurs för andra gången idag

Teckenspråk, hur kul som helst! Men ont i fringrarna får man kan jag lova.


Ciaooo

Av Evelina - 18 oktober 2007 14:59

Ja nu måste väl halva dagen ha gått och halva dagen återstå. Jag började min morgon tidigt eller som vanligt. Somnade i sängen igår medans p låg brevid och förhörde mig på allt jag läst dock hann jag inte ens läsa igenom det sista kapitlet. Var helt slut, men nu är det ett bra tag innan det blir mycket plugg igen,yes! För snart ska vi ha praktik i fem veckor och ja det känns bra och spännande.


Gick en snabbis på stan köpte en halsduk och en rosa puma mössa som bara är för söt ;) Sen blev det lunch med mammsen på museét som har helt fantastisk mat, och deras salladsbuffé är otroligt! Sen gick vi och kikade i alla små fina inredningsbutiker och jag köpte några ljuslyktor.


Hoho nu blir det att mumsa på nått gott och fixa lite i lägenheten

Av Evelina - 17 oktober 2007 18:48

En tråkig bok eller det är i för sig inget fel på boken som jag ska ha prov på imorgon utan snubbarna som dyker upp från ingenstans. Walters teori blablabla. Ett prov på uppbyggnad av ett trossystem och utredning av behandling och kriminalitet! Det är intressant men boken gör det svårare. Men som sagt det ordnar sig ;) bara att läsa 100 sidor till i Boken Kriminalitet som livsstil...



Oooh min älskade lille Hubert ska vara hos mig i 16 dagar. För the family åker till Thailand men jag ja ska vara hemma i tråkiga Sverige. Men visst får skylla mig själv när jag tackade nej till att följa med till Thailand för 7:e gången. Hur dum får man vara? Visst fick jag en resa med älsklingen istället och ja jag nöjer mig med det ;)



NU är det skärpning på mig med mitt bloggande.

NU ÄR JAG TILLBAKA

Ovido - Quiz & Flashcards