GIK

Alla inlägg under april 2007

Av Evelina - 24 april 2007 20:52

Jag köpte ju en helt underbar klänning för ett par veckor sen, och har bara användt den en gång, på påskafton. För en timme sen kom jag på att jag skulle tvätta den klänningen, jag letar igenom hela mitt rum och upptäcker att klänningen är helt borta. Den finns inte. Och jag har inte en aning om vart den kan vara nånstans. Det sjuka är att jag såg den för bara några dagar sen och mammsen med men nu är den spårlöst försvunnen. Faaaasiken, vart kan den va?

Av Evelina - 24 april 2007 16:48

En & halv timma har jag nu på eftermiddagen spenderat ute i det vackra vårvädret. En stor sol på himlen. Kan inte bli bättre. Med nya Glamour & hallonmilkshake som endast innehöll 90 kcal kändes allt toppen!


Jag älskar sol

Av Evelina - 24 april 2007 11:44

550 kcal försvann idag, 22 min solning blev det också. Gud så skönt, nu är jag pigg. Morgonen började 06.30 reta p lite grann när han stod i duschen. Jag tyckte det var jätteroligt men inte han pga hans morgonhumör som gör saken mycket mycket roligare. För en gångs skull åkte jag buss idag efter träningen, detta har inte hänt på jättelänge, men när jag satt och väntade på bussen så låg det en liten sybutik mittöver gatan. Det stannade minst 4 bilar utanför den lilla butiken, i bilarna satt det ett äldre par, gubbe & tant. Gubbarna satt kvar i bilarna medans frugorna gick in för att handla i den lilla sybutiken. Jag tycket då att det var ganska sött, och så himla "gamla par" typiskt att damerna ska uträtta ärenden och männen vägrar att följa med...

Får vi se hur denna dag slutar, alltid lika spännande

ciaoooo

Av Evelina - 23 april 2007 18:28

Ojojoj, jag är allt en riktigt chamör. En oerhört bra telefonröst som charmar alla. Ja det har både p & j konstaterat. Ringde HoP kollade när m hade tid o greja min tatuering, inte förens i slutet av maj, början av juni som han sa för ett par dagar sen= lååång tid.. Men så var han så gullig att han fixa en tid till mig på sin lediga dag, enbart för mig :)

Sitter och väntar på att p ska komma hem hit och hämta mig. Sedan ska vi laga tacos och se en bra film. Hörde att det rycktades om att Deja vú ska finnas ute på dvd nu, den är ett måste! Hörde att salta pinnar är nyttigare att äta än godis, så nu sitter jag och knapra i mig några salta pinnar helt okej faktikst men godis är godare. Imorgon blir det ett hårt pass på crosstrainer, det känner jag att jag behöver och så en stund i solariumet som jag har övergett i 1 ½ vecka. Brun utan sol är helt great.



Av Evelina - 22 april 2007 20:46

Timbaland feat Money - Fantasy


Av Evelina - 22 april 2007 15:46

Nu ska jag berätta en liten hemlighet för er. Jag som nästan aldrig har finnar, kanske 2 st/per år har ett hemligt knep för att inte få finnar eller rättare sagt en cremé som motverkar detta.

Den lilla rosa burken! Natural Skincare Tender Care från Oriflame. Är helt otrolig, när du känner att en finne är på väg eller du redan fått en eller till och med ett bett så smörjer man bara på den här, och vips så är den borta! Ett måste för er som inte får väck på era kära finnar, den funkar toppen på mig när jag håller på att få en finne eller när jag fått nått insektsbett. Jag tycker inte om Oriflames produkter, men den här går bara att älska, ett undantag helt enkelt.

Av Evelina - 22 april 2007 13:24

En hel månad måste jag vänta. M tycket att mitt motiv som tattoo skulle bli riktigt snyggt. Bra! För snart sitter den på ryggen och ont kommer det göra. Men vill man bli fin får man lida pin. Me like.

I fredags kväll lagade jag och jenny mat. Kycklingfilé med feta ost i med inlindad bacon runt, hemmagjord klyftpotatis och vitlöksås, mycket mumsigt! Och så har jag busat en hel del med p. Igår åt vi tre-rätters från sing thai också jättegott. Men det tog lite tid innan vi fick med oss rätt mat. Jag sa från början att vi absolut inte skulle ha nån jordnötsås eftersom jag är allergisk, jo men visst lik förbannat ligger grillspätten i den äckliga såsen. Illa kvickt fixa dom nytt, som tur var annars hade jag blivit arg.. P är snäll <3


Nu ska jag laga mat åt min pappsen och va gullig för han mår fortfarande väldigt dåligt efter olyckan, ändå ska han hålla på och jobba när han egentligen borde ta det lugnt ;/ min älskade pappa, tur att det gick så bra ändå. Kunde slutat riktigt illa.


Min tuffa pappsen

Av Evelina - 19 april 2007 13:36

Om man får säga så. Vaknade upp brevid p, okej detta var ett plus. Sedan till badet för att bränna 450kcal på 39 min. Träffa johanna, yra omkring lite, insåg att det var långt kvar tills klockan skulle bli 16 så jag bestämde mig för att ta bussen hem, men fick inte tag på pappsen. Så jag följde med j hem. Ringe till pappsen igen, inget svar sen helt plösligt var mobilen avstängd. Och pappa har nog aldrig stängt av sin telefon, så jag blev förvånad över det. Sen visar det sig att pappsen ligger på sjukhus, varit med i en trafikolycka, inget alvarligt som tur är. Vädret är bajs också, så nu måste jag platta håret igen. Sitter alldeles ensam i j & s lägenhet, hoppas de kommer snart.

Trååååk dag säger jag bara...

Ovido - Quiz & Flashcards