GIK

Alla inlägg den 26 juni 2007

Av Evelina - 26 juni 2007 16:57

Kom och tänka på hur osmart man verkligen kan vara ibland. Detta inträffade för ungefär en vecka sen. Jag sitter i bilen och har högsta volym på när de spelar Enrique Iglesias låt-( Do you know) Men de säger aldrig att låten heter det utan- The ping pong song? Där tar det stop i mitt huvud. Jag kunde verkligen inte förstå varför de kallade låten för det...

Tills för några dagar sen då jag hörde låten igen, från början. Då förstod jag varför, en dum korkad blondin kände jag mig som då. Även fast mitt hår är ljusbrunt.



Igår när jag var hem hemma ( som jag kallar det, alltså mitt riktiga hem hos mammsen & pappsen) attakerade en bålgetingen mig och inte en liten sådan. Pappa tog sitt sprilans nya flugfångare som är elektriskt och skulle ela honom men han var så stor så han pallade elchockarna han fick men det resulterade i att han flög rakt på mig. Jag satt på en stol med blundande ögon och händerna för ansiktet och hör hur han snuddar vid mina händer flera gånger och hur han låter. Jag skriker. Mamma skriker- Spring då! Ja det var ju väldigt lätt och se vart man skulle springa när jag helt totalt var i chocktillstånd. Tillslut dog han av alla elchockar..Rätt åt han när han var så elak mot mig!


Ovido - Quiz & Flashcards