GIK

Alla inlägg under mars 2007

Av Evelina - 23 mars 2007 15:02

Morgonen började med vattenaerobics, mycket kul! Sen följde jag med johanna en sväng på stan, lunchade som vanligt på Paus, godaste salladen i hela stan. Pratade om hur deprimerad jag blir av att gå på stan och inte handla nått. Men som sagt lön på tisdag så då ska jag nog köpa nått riktigt fint till mig själv ;) 1888 kcal får jag äta varje dag, humm tycker det låter mycket. Men jag behöver ju inte äta så mycket dock! Ska bli spännande och se hur detta går. Jag som är en godisråtta, fast duktig på att träna. Har tränat 5 ggr denna vecka, så imrgon & söndag får bli mina vilodagar. Jihooo!

Av Evelina - 22 mars 2007 18:26

Städat och tvättat är vad jag har gjort idag på dagen. Rensade även ur mina garderober, var inte så mcyekt att kasta men några plagg blev det. Tillbringade en stund i solariumet med, där är det varmt och skönt! Tänkte måla mina naglar nu dock vet jag inte vilken färg jag ska ha, rosa, gula, röda? får nog ta och fundera en stund.

Av Evelina - 22 mars 2007 10:15

Innebandy igår, haha väldigt roligt hade vi det.Allt är tillåtet kan man säga!Sedan tillbringade jag natten hos p, mycket prat och lite sömn blev det. Saknat dig oerhört mycket. Tvungen att gå upp 06.45 skulle simma med mammsen 07.30 Vad jag tänkte göra med denna dag vet jag inte riktigt, ska tvätta och städa rummet. Supertråkigt men ett måste tyvärr. Imorgon är det fredag, och jag tänker fortsätta sväva på rosa moln...Babiiboo, saknar dig jättemycket fast det vet du ju ;) kom hem snart

Av Evelina - 21 mars 2007 11:28

Måns låt cara mia, har verkligen satt sig i min hjärna. Jag sjunger på den dag som natt. Detta gör mig nästan galen. Den är ju shysst att höra på radion men inte när jag själv sjunger på den ungefär 500 ggr om dagen...Fy för låtar som sätter sig på hjärnan!

Av Evelina - 21 mars 2007 09:45

Mogonen har gått till att gå promenad och att checka kläder på nätet. Vill ha en svart vårjacka, och jag tror jag hittade en bra, beställde den iaf och så lite söta underkläder, till ett jättebra pris. Me like!Pirripirr

Av Evelina - 20 mars 2007 22:59

Jättetrevlig kväll, har inget mer att tillägga eller joo jag är så himla glad. Jag hörde visst av mig i rätta tider, vilken tur man kan ha!Akon- Don´t matter kanonbra låt.Nu ska jag för en gångs skull sova gott ;)

Av Evelina - 20 mars 2007 10:31

Lång promenad med mammsen imorse. Kusin och jag ska åka till friskis och köra step snart. Ska bli kul! Sen blir det lunch med johanna och möjligtvis en sväng på stan.Ååå idag är det tisdag, gud vad jag har längtat efter den här dagen, om några timmar är du hemma ;)Pirripirr i magen.Hoppas att ni alla får en trevlig tisdag!

Av Evelina - 19 mars 2007 20:01

Nu antar jag även utmaningen om att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv...1. Jag är mörkrädd. Och ni som redan känner mig vet ju att jag alltid har en lampa tänd när jag sover annars får jag panik. Likaså om jag är själv i huset så tänder jag precis alla lampor som finns.2. Köper nästan alltid ett nytt klädesplagg i veckan. Så fort jag har pengar slösar jag ALLT på kläder. Jag kan inte få nog utav kläder, det behövs alltid. Dock använder jag dem bara några ggr sen vill jag inte ha dem längre.3. Jag hatar att städa mitt rum. Det gör jag verkligen, att städa är det tråkigaste jag vet, fast tvärr måste man ju det nån gång men jag väntar alltid in i det sista.4. En bra egenskap är nog mor- och dotter relationen mammsen och jag har. Den är den bästa. Vi kan prata om allt, ja precis allt. Mamma vet när jag är kär, ledsen, åå ja. Detta är guld värt!5. Om jag kunde skulle jag vilja dansa hela tiden. Men så fort jag är ensam dansar jag alltid, hög musik och sen är jag igång. Går inte att leva utan dans.6. Jag vet inte vad detta heter, men jag vet att även andra tänker som jag gör iaf. Men låt mig förklara istället. Tex: Hinner jag inte låsa dörren på 5 sekunder så kommer "han" aldrig bli kär i mig eller går jag på det där vita sträcket kommer jag aldrig få jobbet osv. Detta är skitjobbigt att få sånna tankar!Jag utmanar johanna, maddie &thesan

Ovido - Quiz & Flashcards