GIK

Alla inlägg under juni 2007

Av Evelina - 7 juni 2007 07:35

När jag kom från jobbet igår, fanns en stor bukett med olika rosa blommor på köksbordet. En liten överraskning från p. Jättefin bukett som jag bara älskar, lite jobbigt att de kommer dö om någon vecka! Hihi jag som älskar överraskningar.

Nu sitter jag här igen i väntan på att klockan ska slå åtta så jag kan åka till jobbet. Känns som tiden går långsamt fast att den går ganska fort. Ikväll ska vi på studentskiva hos kusin J, ska bli himla kul. Tänka sig att det redan gått ett helt år sen jag tog studenten då inser man verkligen att tiden går fort. Men grattis alla ni som tar studenten!


Tjingeling

Av Evelina - 6 juni 2007 07:38

Jag slutade jobba 18.00 igår, då hade man ju missat en hel dags fina väder. Men det gjorde ändå inte så mycket att jag jobbade för sen när jag slutat satt jag, p och t på balkongen hemma och njöt av solen eftersom den inte försvann baom träden förens vid niotiden på kvällen. Egen gjorda räkmackor åt vi också och det var mumsigt!

Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska slå åtta så jag kan åka till jobbet.


Snart blir det partiiie ;)



Av Evelina - 5 juni 2007 07:46

Idag ska jag ännu en gång jobba lite extra på Smultronstället, men jag börjar inte förens vid elva så jag hade tänkt att sova ut idag eftersom alla andra dagar har jag fått gå upp tidigt. Så vaknar jag tidigt iaf. Nej nu ska jag försöka sova nån timme till


Evelina sooov

Av Evelina - 4 juni 2007 11:00

Mycket jobb= Mindre bloggande


Men nu är jag tillbaka.Inte så mycket nytt men lite. Fredagen roade jag mig att åka på klaras fest, dock körde jag. Trevligt även fast jag var nykter, kunde ha trott att några var på begravning dels klädsel och astjuriga...

Ny brun utan sol med har jag köpt, inte den billigaste men riktigt bra från märket Shiseido!

P roade sig med att åka till grannlandet på ett dygn för att handla alkohol. När han kom hem fick jag en present, en parfym. Cindy Crawford- Waterfalls. Min absoluta favvolukt! Ett stort plus till min söto. Jag jobbade några timmar på smultronstället i lördags också, alltid roligt att få va där. Men kändes konstigt att inte jobba där hela sommaren. Men några timmar fick jag ju jobba iaf.hihi


Det har varit strålande väder både lördag och söndag. Men så idag när jag är ledig ja vart är då solen någonstans? Fasiken sol nu blir jag less på dig.


Wihoo, en massa party den här veckan med. Me love!

Torsdag- Studentskiva för min kusin J.

Fredag- Partiiie, johanna tar examen. Äntligen är du sjukgymnast nu.

Lördag- P och hans vänner har stoooor partiie (125 gäster)

Av Evelina - 3 juni 2007 07:39

Bloggar senare ikväll hinner inte nu. Bara en massa jobb! Hoppas ni får en trevlig dag med all sol


ciao

Av Evelina - 1 juni 2007 07:47

1 juni är det idag. Skönt att man kan säga att det är juni nu för då är sommaren på väg. Jag är fixad och kla så nu väntar jag på att kl ska bli åttan så ska jag åka till jobbet. Ikväll blir det partiie dock ska jag köra. Ska få låna p´s bil idag och imorgon hihi!


Nope nu är det bäst jag skyndar mig lite

Tjingeling

Ovido - Quiz & Flashcards